Allergie informatie: Gegrilde zeebaars
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 zeebaars van 1 kilo
- 1 bosje wilde venkel, te vervangen door het groen van 1 venkelknol
- basilicum
- anijszaadjes
- olijfolie
- zout en peper
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Gegrilde varkensmedaillons
Met varkenshaasje, olijfolie en peper uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - louca - Gegrilde sardientjes
Met sardientjes, laurier en zout uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Gegrilde tilapia met courgette
Met tilapiafilet, courgette en sinaasappel uit Nederland
1 portie - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gegrilde zeebaars
- Allergieen informatie