Allergie informatie: Gemarineerde zalmfilet met een pittig korstje
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 stukken zalmfilet met vel
- zout en peper
- 2 eetlepels japanse sojasaus
- 2 eetlepels japanse rijstwijn, of droge sherry
- 2 eetlepels sesamolie
- 3 eetlepels paneermeel
- 1 lente uitje
- 1 rode peper
- 1 teen knoflook
- 1 eetlepel (knoflook) bieslook
- 1 eetlepel sesamzaadjes
- 4 eetlepels crème fraiche
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk