Allergie informatie: Gepocheerde visspiraaltjes met champagesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 filets van rode forel (200 gram totaal)
- 2 scholfilets zonder huid (175 gram totaal)
- 1 sjalotje
- 1,5 deciliter champagne brut of droge mousserende wijn
- 3 eetlepels extra droge vermouth
- 1 pot visfond (380 milliliter, AH)
- 200 gram boter of margarine
- 1 visbouillontablet
- 1 bekertje crème fraiche (200 milliliter)
- zout
- peper
- 4 sprietjesbieslook
- 6 houten satéstokjes
- staafmixer
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader