Allergie informatie: Gerookte makreel met bleekselderij en citroensausje
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 gerookte makreel
- 6 stengels bleekselderij
- 6 gedroogde tomaatjes op olie
- sap van 2 citroen
- 2 deciliter visbouillon (van een tablet)
- 250 milliliter slagroom
- 4 takjes verse tijm (of gedroogd)
- 0,25 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro