Allergie informatie: Geschroeide tonijn op een bedje van rucola
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram verse tonijn (sashimi kwaliteit)
- 1 scheutje olijfolie met peperoncino erdoor
- 1 gewone (olijf)olie om in te bakken
- 1 goede olijfolie voor over de salade
- 1 theelepel zeezout
- 1 bakje sesamzaadjes, vaak verkrijgbaar bij de warme bakker
- 1 bakje of zakje met rucola salade.
- 0,5 rode ui
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk