Allergie informatie: Gevulde pijlstaart inktvis
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 pijlstaart inktvissen (groot)
- 200 gram witvis
- 1 theelepel roze peperkorrels (het liefst op sap)
- 10 maggiblaadjes (lavas)
- (zee)zout
- 2 eiwitten
- 0,5 deciliter room
- 80 gram paneermeel
- 100 gram macademianoten
- 2 eetlepels olijfolie extra vergine (Bertolli)
- extra nodig: keukenmachine, spuitzak, cocktailprikkers, grillpan
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Cumi-Cumi Rendang (gebakken inktvis)
Met inktvis, lombok en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gevulde pijlstaart inktvis
- Allergieen informatie