Allergie informatie: Gevulde tomaten en forel met amandelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 40 gram pijnboompitten
- 1 teentje knoflook
- 1 bosje basilicum
- grof zeezout
- 30 gram Parmezaanse kaas
- 150 milliliter olijfolie
- 2 eetlepels zwarte olijven
- 8 tomaten
- 1 bol mozzarella
- 4 forelfilets a 200 gram
- 1 citroen
- 2 takjes tijm
- olijfolie
- zout
- versgemalen peper
- 25 geschaafde amandelen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gevulde tomaten en forel met amandelen
- Allergieen informatie