Allergie informatie: Groene lasagne met garnalen en pestosaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak gehakte spinazie
- 1 pak lasagne verdi
- 1 zakje pastasaus pesto
- 150 milliliter kookroom
- 225g roze garnalen
- 100 gram gemalen kaas
- 1 komkommer
- 75 gram gemengde sla
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Groene lasagne met garnalen en pestosaus
- Allergieen informatie