Allergie informatie: Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 grote vissenkoppen
- 1 kokosnoot
- 1 liter heet water
- zout naar smaak
- 1 serehstengel
- 1 schijf laos
- 1 daun kunyit
- 1 daun djeruk purut
- 2 stukjes asem
- boemboe’s
- 9 sjalotten
- 3 tenen knoflook
- 5 rode lomboks of rawits
- 1 schijf. djahe
- 1 cm. kunyit
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske