Allergie informatie: Gulai Udang
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram grote gepelde garnalen, met staart
- 12 stuks fijngesneden sjalot
- 1 theelepel sereh
- 1 liter dikke santen
- 2 eetlepels asemwater
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel koenjit
- 5 stuks geweekte droge lomboks
- 2 theelepels djahe
- 4 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel djinten
Meer Recepten
- Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Gulai Kancah (gestoofde rund en lever)
Met rundvlees, knoflook en sereh uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gulai udang
- Allergieen informatie