Allergie informatie: Hot prawns
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo tijgergarnalen zonder kop
- 8 rode pepers (zonder pitjes)
- 10 teentjes knoflook
- vissaus
- oestersaus
- bruine suiker
- 8 plakken verse ananas
- 1 papaya, in plakken
- zoete meloen, in plakken
- geraspte schil van 2 limoenen
- 1 theelepel geraspte gember
- 3 eetlepels suiker
Meer Recepten
- Creoolse garnalen
Met garnalen, olie en citroensap uit Verenigde Staten
2 porties - 10 minuten
BBQ - hendriks37 - Witte bonensoep
Met witte bonen in tomatensaus, aardappels en kipfilet uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Maaltijdsoepen - scheetje - Monegaskische uitjes
Met zilveruitjes, ketchup en rozijnen uit Nederland
8 porties - 20 minuten
Bijgerechten - breemer - Hot Salad
Met knolvenkel, rozijnen en uien uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Maaltijdsalades - tobkok - Pittige rijst
Met gehakt, rijst en sperziebonen uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Rijstgerechten - ingridbooms
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Hot prawns
- Allergieen informatie