Allergie informatie: Ikan Bakar (gegrilde vis met tomatensambal)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram zeebaars
- 0,5 theelepel zout
- 1 eetlepel limoensap
- 3 bananenbladeren
- olie
- ingrediënten sambal:
- 4 rode rawits
- 4 sjalotten
- 2 tomaten
- 4 takjes kemangi
- 4 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels limoensap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk