Allergie informatie: Ikan boemboe bali
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 moten vis zoals schelvis, kabeljauw of makreel
- 2 eetlepels citroensap
- zout
- peper uit de molen
- 3 grote ontvelde tomaten
- 3 eetlepels olie
- 3 deciliter balisaus (zie hiervoor in "mijn recepten")
- stukje prei
- wat bosuitjes
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ikan boemboe bali
- Allergieen informatie