Allergie informatie: Ikan Boemboe Bali 2
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram moten vis
- 2 theelepels sambal trassi
- 0,5 theelepel sereh
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 theelepels laos
- 0,5 theelepel djahe
- 1 stuks grote fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 theelepel citroensap
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- versgemalen zwarte peper
- zout
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ikan boemboe bali 2
- Allergieen informatie