Allergie informatie: Ikan brengkes (gevulde bananenbladeren met vis, kruiden en kokosmelk)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram kabeljauw
- 50 gram santen
- 10 sjalotten
- 3 tenen knoflook
- 2 rode lomboks
- 1 theelepel trassi
- 1 eetlepel gula djawa
- 0,25 theelepel zout
- bananenbladeren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk