Allergie informatie: Ikan cakalang bakar (tonijn gestoofd in een zeer pittige saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram tonijn
- 4 tenen knoflook
- 5 rode lomboks
- 8 sjalotten
- 5 rawits (pepersoort)
- 5 deciliter dikke santen (ingedikte kokosmelk)
- 2 serehstengel
- 1 eetlepel limoensap
- 0,5 theelepel zout
- Boemboe:
- 5 cm. Kunyit
- 5 kruidnagels
- 0,5 theelepel nootmuskaat
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro