Allergie informatie: Ikan Kuah (makreel gestoofd in een zure bouillon)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram makreel
- 2 aubergines
- 1 eetlepel asempasta
- 5 deciliter water
- 1 theelepel zout
- 0,25 theelepel ve-tsin
- 4 eetlepels olie
- boemboe:
- 4 sjalotjes
- 3 teentjes knoflook
- 5 kemirienoten
- 5 centimeter kunyit
- 2 centimeter laos
- 2 serehstengels
- 2 theelepels trassi
- 0,5 eetlepel witte peperkorrels
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske