Allergie informatie: In witte wijn gepocheerde zalmfilet met garnalen-dille saus
Terug naar het receptIngrediënten
- basis visbouillon (2 1/2 liter)
- 2 liter water
- ¼ liter witte wijn
- ¼ liter witte wijnazijn
- 20 gram zout
- 50 gram fijngesneden wit van een prei
- 200 gram wortelplakjes
- 250 gram uiringen
- 3 peterseliestengels
- 1 laurierblad
- 1 gram tijm
- 2 gram gestoten peperkorrels
- Zalmfilet:
- 800 gram zalmfilet
- 20 gram roomboter
- 20 gram gesneden sjalot
- 2 gram zout
- 1 gram peper
- 1 deciliter droge witte wijn
- 4 deciliter visbouillon (zie boven)
- citroensap van 1/2 citroen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk