Allergie informatie: Italiaanse kabeljauw
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels extra vierge olijfolie
- olijfolie voor invetten van kabeljauwstukken
- 400 gram kabeljauwfilet(diepvries)
- zout en peper
- ca. 30 zwarte olijven zonder pit
- 1 grote aardappel
- 1 ui
- 4 eetlepels parmezaanse kaas
- 2 theelepels gedroogde oregano
- 10 kerstomaatjes
- 8 eetlepels droge witte wijn
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Kabeljauw met venkel
Met kabeljauw, venkelknol en munt uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Tagine kabeljauw met groenten
Met kabeljauw, knoflook en aardappelen paprika uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - amber - Kabeljauw uit de oven
Met kabeljauwsteaks, limoen en honing uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Italiaanse kabeljauw
- Allergieen informatie