Allergie informatie: Jakobsschelp op salade
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 krop salade
- 800 gram Jakobsschelpen (diepvries) Noix de St Jacques
- 0,5 liter melk
- 4 lente-uitjes
- 25 gram boter
- 4 eetlepels magere room
- 4 teentjes knoflook
- olijfolie
- kurkuma
- zout
- zwarte peper
Meer Recepten
- Avocado-krab salade
Met surimi, avocado en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Watermeloen salade
Met watermeloen, zwarte olijven en feta uit Griekenland
4 porties - 1 uur
Zomer - amanda101 - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Gemengde salade
Met lollo rosso, rode ui en wortel uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Jakobsschelp op salade
- Allergieen informatie