Allergie informatie: Kabeljauw Dimitri
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 deciliter witte wijnsaus
- 12 ansjovos filet uit blik op olie
- 500 gram aardappelen, geschild
- 1 liter visbouillon
- 100 gram ansjovisboter
- 800 gram kabeljauw
Meer Recepten
- Kabeljauw met venkel
Met kabeljauw, venkelknol en munt uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Tagine kabeljauw met groenten
Met kabeljauw, knoflook en aardappelen paprika uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - amber - Kabeljauw uit de oven
Met kabeljauwsteaks, limoen en honing uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Kabeljauw met kruidenkorst
Met kabeljauwfilet, limoen en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kabeljauw dimitri
- Allergieen informatie