Allergie informatie: Kabeljauw met andijvie en mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 sjalotten, gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijngehakt
- 2 eetlepels grove mosterd
- 1 eetlepel dyonmosterd
- 50 milliliter visfond
- 100 milliliter kookroom
- 2 kleine kroppen andijvie, gewassen en in vieren
- 40 milliliter witte wijn
- 30 gram roomboter
- 4 kabeljauwfilets met huid (à 140 gram)
- 8 takjes dille
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kabeljauw met andijvie en mosterdsaus
- Allergieen informatie