Allergie informatie: Kabeljauw met sabayon van duvel
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stukken kabeljauw van 150 gram
- 8 aardappelen
- 4 plakjes gandaham of andere fijne ham
- 60 gram gepelde garnalen
- 1 sjalot
- 1 flesje Duvel
- 200 gram spinazie
- 200 gram boter
- 3 eieren
- groene kruiden: dragon, peterselie & basilicum
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kabeljauw met sabayon van duvel
- Allergieen informatie