Allergie informatie: Kabeljauw-zuurkoolschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram kabeljauw
- 500 gram zuurkool
- 50 gram geraspte kaas
- 2 eetlepels olie
- 150 gram roomboter
- 3 eetlepels wijnazijn
- 0,5 citroen
- kopje melk
- 1 eetlepel maizena
- peper
Meer Recepten
- Kabeljauw uit de oven
Met kabeljauwsteaks, limoen en honing uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Kabeljauw met kruidenkorst
Met kabeljauwfilet, limoen en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Kabeljauw met roerbakgroenten
Met kabeljauwfilets met vel, courgette, winterpeen uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - antonfrankrijk - Rijst met kabeljauwsaus
Met kabeljauw, rijst en ijsbergsla uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - sjra - Vispakketjes met verse kruiden
Met visfilets, citroen en koriander uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kabeljauw-zuurkoolschotel
- Allergieen informatie