Allergie informatie: Kalio udang (garnalen met kokos in een hete saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram garnalen
- 100 gram kokos
- 1 limoen
- zout
- olie
- Boemboe:
- 4 teentjes knoflook
- 6 sjalotten
- 5 rode lomboks
- 2 cm. djahe
- 1 cm. kunyit
- 2 cm. laos
- 1 grote tomaat
- zout
- suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin