Allergie informatie: Kepiting Goreng belazerd
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 a 3 kabeljauwfilet
- 0,5 tot 100 gram garnalen
- 4 eieren
- 2 knoflookteentjes
- 1 prei
- 1 kippenbouillonblokje of kruidenbouillonblokje
- zout naar smaak
- peper
- 1 eetlepel olijfolie of margarine
Meer Recepten
- Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533 - Ajam basko (soepballetjes van kippenvlees)
Met kipfilet, tapiocameel en bawang goreng uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam Goreng Koenjit
Met kipfilet, koenjit en ui uit Maleisie
4 porties - 15 minuten
Gevogelte - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kepiting goreng belazerd
- Allergieen informatie