Allergie informatie: Knapperige gebakken nijlbaars met pepersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram nijlbaarsfilets
- 1 kopje bloem
- 3 eieren
- 2 kopjes paneermeel
- 2 eetlepel melk
- 0,5 theelepel zeezout
- 2 theelepels paprikapoeder
- 0,25 theelepel kerriepoeder
- 0,5 theelepel knoflookpoeder
- 5 deciliter olie om in te frituren
- Voor de saus
- 1 eetlepel boter
- 1 eetlepel olie
- 2 eetlepel bloem
- 1 theelepel zwarte peper
- 150 milliliter kippenbouillon
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 eetlepel chillisaus
- 3 bosuitjes
- 0,25 theelepel zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader