Allergie informatie: Kreeft met basmatirijst en wilde spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kreeft van 500 gram
- olijfolie
- 1/3 liter visbouillon
- 1/3 liter kalfsbouillon
- 1/3 liter droge witte wijn
- boter
- bloem
- mosterd
- roomboter
- parmezaanse kaas
- basmati rijst
- wilde spinazie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kreeft met basmatirijst en wilde spinazie
- Allergieen informatie