Allergie informatie: Light gekruide vis uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram aardappelen
- 2 uien
- 1 eetlepel olijfolie
- 450 gram bladspinazie (diepvries)
- zout en peper
- 2 sneetjes geroosterd wit brood
- 1/2 bosje peterselie
- 3-4 takjes tijm
- 50 gram geraspte parmezaan
- 600 gram roodbaarsfilet
- sap van 0,5 citroen
- 2 eetlepels en een beetje boter
- 125 milliliter groentebouillon
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Light gekruide vis uit de oven
- Allergieen informatie