Allergie informatie: Makreel met kappertjes, olijven en doperwten
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 makreelfilets
- olijfolie
- 1 eetlepel gemarineerde tomaten
- 40 gram olijven
- 1 sinaasappel
- 100 gram doperwten
- 1 eetlepel kappertjes
- 1 eetlepel honing
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- zout
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e