Allergie informatie: Makreel met paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 rode paprika's
- 1 grote ui
- 25 gram boter
- 1 eetlepel milde paprikapoeder
- mespuntje scherpe paprikapoeder
- 1 teen knoflook
- 1 grote tomaat
- zout
- peper
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 5 eetlepels droge witte wijn
- 2 eetlepels citroensap
- 4 verse makreelfilets à 200 gram
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Makreel met paprika
- Allergieen informatie