Allergie informatie: Medaillons van zalm en kabeljauw op een bedje van spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 zalmmedaillons (kleine, zeer magere stukjes = filet mignon)
- 4 kabeljauwmedaillons
- 400 gram diepvriesspinazie in blokjes of partjes
- 50 gram mascarpone
- 2 eetlepels boter
- sap van ½ citroen
- nootmuskaat
- witte peper
- zout
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro