Allergie informatie: Megono udang (gestoomde garnalen in hete saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram garnalen
- 250 gram jonge nangka (jackfruit)
- 200 gram kokos
- 10 slierten kouseband
- 4 daun salam
- bananenblad
- Boemboe:
- 5 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 5 rode rawits
- 1 cm. kencur
- 0,5 theelepel trassi
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel gula bali
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon