Allergie informatie: Mie Goreng Udang (mie met tijger garnalen)
Terug naar het receptIngrediënten
- arachide olie
- 1 stukje van 3 centimeter gember
- 4 teentjes knoflook
- 5 rode pepers
- 200 gram champignons/shiitake
- 200 gram taugé
- 300 gram tijgergarnalen
- 500 gram mie
- 1 eetlepel kunyit
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 2 eetlepels rijstazijn
- 3 eetlepels oestersaus
- 2 eetlepels ketjap
- 1 eetlepel sesamolie
- 0,5 theelepel peper
- 6 lente-uitjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro