Allergie informatie: Mosselen a la creme
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo mosselen
- tijm
- 2 laurierbladjes
- 0,5 bakje Philadelpia kruidenkaas
- 3 stengels bleekselderij
- 2 uitjes, fijngesneden
- 2 deciliter (of meer) witte wijn
- heel bakje peterselie, fijngesneden
- 0,5 rode paprika
- 2 rode pepers
- een stuk of 5 gedroogde tomaatjes
- 3 teentjes knoflook
- voor de saus:
- 200 milliliter slagroom
- 200 milliliter kookroom
- 0,5 ui, heel fijn gesneden
- 1 theelepel natte pepers (potje)
- zout
- peper naar smaak
- 0,5 uitgeperste citroen
- 50 gram roomboter
Meer Recepten
- Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Liefdescocktail
Met creme de bananas, wodka en cranberrysap uit Antillen
1 portie - 5 minuten
Cocktails - sacha - Mosselcocktail
Met mosselen uit potje, ui en knoflook uit Spanje
2 porties - 15 minuten
Voorgerechten - fabita - Bosvruchtencocktail
Met bosvruchtensorbetijs, prossecco en wodka uit Nederland
8 porties - 10 minuten
Cocktails met alcohol - bettyvandijk - Mosselen op wontons
Met gekookte mosselen, wontons en chilisaus uit China
4 porties - 20 minuten
Voorgerechten - fabita
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Mosselen a la creme
- Allergieen informatie