Allergie informatie: Mosselen in Abdijbier
Terug naar het receptIngrediënten
- Ingrediënten voor de mosselen:
- 3 kilo mosselen
- 20 gram boter
- 200 gram uien
- 200 gram bleekselderij
- een flesje van 330 milliliter blond abdijbier
- vers gemalen peper van de molen
- Ingrediënten voor de saus:
- 30 gram boter
- 30 gram bloem
- 3 eieren
- 100 milliliter slagroom
Meer Recepten
- Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Mosselcocktail
Met mosselen uit potje, ui en knoflook uit Spanje
2 porties - 15 minuten
Voorgerechten - fabita - Mosselen op wontons
Met gekookte mosselen, wontons en chilisaus uit China
4 porties - 20 minuten
Voorgerechten - fabita - Mosseltjes in ansjovissaus
Met mosselen, tomaatjes en anjovis uit Spanje
4 porties - 20 minuten
Tapas - ilsec - Mosselen met hommelbier
Met mosselen, hommelbier en prei uit Belgie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - pikenik69
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Mosselen in abdijbier
- Allergieen informatie