Allergie informatie: Mosselen met chorizoworst
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram chorizoworst
- 100 gram rauwe ham
- bosje peterselie
- 2 kilo mosselen
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 Spaanse peper, zeer fijngesneden
- 2 laurierblaadjes
- 0,25 liter witte wijn
- 1 ui
- zout
- peper naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Mosselen met chorizoworst
- Allergieen informatie