Allergie informatie: Nijlbaars met rivierkreeftjes in mosterd-dilleroomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram nijlbaars
- 1 bakje gepelde rivierkreeftjes
- verse dille
- 0,5 eetlepel grove mosterd
- 1 pakje kook room
- 0,5 theelepel citroensap
- 5 á 6 eetlepels droge witte wijn
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 0,5 blokje visbouillon
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob