Allergie informatie: Nijlbaars met tomaat, spinazie en geitenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram aardappelen
- 800 gram nijlbaarsfilet
- 1 pak gezeefde tomaten
- 1 kleine knolselderij
- 200 gram geitenkaas
- 4 plakken rauwe ham
- 300 gram spinazie
- 2 eetlepels olie
- 2 teentjes knoflook
- 6 eetlepels azijn
- 3 eetlepels suiker
- 75-100 milliliter slagroom
- 1 theelepel nootmuskaat
- 2 eetlepels pijnboompitten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin