Allergie informatie: Paling diable
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo paling
- 100 gram boter
- 1 liter visbouillon
- 59 gram paneermeel
- 1 citroen, in schijfjes
- 3 eetlepels mosterd
- cayennepeper
- 1 deciliter witte droge wijn
- 40 gram bloem
- 1 eetlepel azijn
- 3 sjalot, gesnipperd
- 2 eetlepel peterselie, vers gehakt
- 8 kleine augurkjes
- 1 bouquet garni
- zout
- peper
Meer Recepten
- Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Paling anders
Met paling, uitjes en wit kadetje uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - avdwijngaard - Slavink van paling en gamba’s
Met bakpaling, gambas en parmaham uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Diverse visschotel
Met zalm, paling en haring uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Koud - harwoon - Paling met pruim
Met paling, bosuitjes en pruimen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hapjes - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Paling diable
- Allergieen informatie