Allergie informatie: Papillotte van zalm met ganda ham
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram zalm (4 x 125 gram)
- 4 plakken ganda ham
- 2 preien
- 4 wortels
- 1 glaasje sherry
- 4 blaadjes basilicum
- 4 takjes rozemarijn
- peper
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Papillotte van zalm met ganda ham
- Allergieen informatie