Allergie informatie: Pepesan Ikan (pittige victoriabaarsfilets)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 victoriabaarsfilets (a 125 gram per stuk)
- 1 eetlepel arachide olie
- 0,5 theelepel trassi
- 3 teentjes knoflook, gehakt
- 2 rode lomboks, fijngehakt
- 1 ui, fijngesneden
- 3 kemirienoten, geraspt
- zout naar smaak
- 1/8 blok santen
- 3 blaadjes citroenblad
- 4 bananenbladeren
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr