Allergie informatie: Piendang Ikan ketjap (licht pittige gekruide kabeljauwfilet)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kabeljauwfilet
- 3 lomboks
- 2 grote uien
- 3 teentjes knoflook
- 0,5 eetlepel assem
- 1,5 deciliter water
- 2 eetlepels ketjap manis
- boemboe’s:
- 2 salamblaadjes
- 2 blaadjes djeroek purut
- 1 stengel sereh
- 1 plakje laos
- 1 theelepel koenjit
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels suiker
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk