Allergie informatie: Piendang koening van vis
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo vis (kabeljauw, schelvis, makreel, andere witte vis)
- 2 deciliter water
- 3 eetlepels gesnipperde uien
- 2 teentjes geraspte knoflook
- 1 theelepel sambal
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel gember
- 1 theelepel koenjit
- scheutje vloeibare tamarinde
- 2 salamblaadjes
- 1 djeroek poerotblaadje
- zout
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Piendang koening van vis
- Allergieen informatie