Allergie informatie: Piri-piri garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 rode pepers
- 2 grote tenen knoflook
- sap van 0,5 limoen of anders citroen
- 1 afgestreken eetlepel paprikapoeder
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel balsamico azijn
- zout
- peper
- 12 grote garnalen (scampi)
- eventueel:
- een paar plakjes limoen en wat koriander (voor de garnering)
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Piri-piri garnalen
- Allergieen informatie