Allergie informatie: Pittige makreel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 gestoomde makreel
- 1 in halve ringen gesneden ui
- 2 tomaten, in dunne plakjes
- 4 djoeroek poeroet blaadjes
- 1 eetlepel sambal badjak (of meer naar smaak)
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Pittige makreel
- Allergieen informatie