Allergie informatie: Provencaalse visschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- Ongeveer 500 gram pangasiusfilet (kan ook een andere witte vissoort)
- 1 blik tomatenblokjes (440 gram)
- 1 zak provencaalse roerbakmix (440 gram) (of ratatouillepakket met 1 wortel los kopen. Dan wel helft van aubergine, courgette, paprika en wortel gebruiken)
- 300 gram couscous
- 2 eetlepel tijmblaadjes
- evt. olijven
- peper
- zout
- viskruiden
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Australische visschotel
Met brado, spitskool en tomaat uit Australie
4 porties - 1 uur
Stoofschotels - luigip - Geconfijte zalm
Met zalm, peper en provencaalse kruiden uit Italie
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Provencaalse-Hamburger
Met rundergehakt, ui en tijm uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Snacks - 34533 - Visschotel met kokosrijst
Met kabeljauwfilet, kokosmelk en knoflook uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Provencaalse visschotel
- Allergieen informatie