Allergie informatie: Rijst met zuurkool en zeefruit
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram snelkookrijst
- 2 tabletten visbouillon + 1 groentebouillon
- 400 gram zuurkool
- 2 eetlepel vissaus
- 200 gram rauwe gamba’s
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 200 gram zeefruit
- 1 eetlepel gemberwortel (vers of uit potje)
- 200 gram visfilet (bijv. koolvis)
- 1 theelepel gemalen sereh (poeder)
- 1 grote ui
- 1 theelepel suiker
- 1 rode paprika
- zout en peper naar smaak
- 1 prei
- 2 theelepels mierikswortel (potje)
- 1 Spaanse peper
- 2 theelepels laos (poeder)
- 1 klein potje atjar tjampoer
- 2 eetlepel wokolie
- 2 limoenen
- 2 ŕ 3 teentjes knoflook
- 150 gram sugar snaps
- 0,5 zakje gedroogde nasikruiden
- een halve komkommer
- 0,5 kopje water of rijstwijn of droge sherry
- 150 gram champignons of shii-take
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Rijst met zuurkool en zeefruit
- Allergieen informatie