Allergie informatie: Romesco de langostinos: reuzengarnalen met romescosaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 12- 16 grote garnalen
- 1 deciliter olijfolie
- 75 gram gepelde amandelen
- 3 tenen knoflook, in plakjes
- 1 kleine gesnipperde ui
- 2 gedroogde spaanse pepers, zonder zaden en fijngehakt
- 3 rijpe vleestomaten, ontveld en in blokjes
- 1 laurierblad
- 1 snee geroosterd witbrood
- 1 eetlepel gehakte peterselie
- zout
- peper
- 2 eetlepel sherryazijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro