Allergie informatie: Scampi Diabolique
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram tijgerscampi
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 0,5 eetlepel milde paprikapoeder
- 0,5 theelepel chilipeper
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 40 centiliter kreeftensoep uit blik
- 10 centiliter room
- 5 centiliter cognac
- 2 tomaten (in brunoise)
- 1 handje vers gehakte peterselie
- olijfolie
- 1 klontje boter
- gemengde molenpeper
Meer Recepten
- Scampi's in kokosnootsaus
Met scampi's, kokosmelk en rode chilipepers uit India
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Scampi piri piri
Met gamba's, rode peper, preo uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Voorgerechten - lekker_koken - Pasta met scampi
Met capellini, scampis en tomaten uit Italie
4 porties - 15 minuten
Pastagerechten - Denisa - Scampi's in kokosmelk
Met scampi's, kokosmelk en saffraan uit Belgie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - pikenik69 - Foie gras als voorgerecht
Met foie gras, scampi en tomaten uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Koud - anitavanosselaer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Scampi diabolique
- Allergieen informatie